VANDAAG GEOPEND
11:00 tot 19:00 uur

Het Dommelhuis is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Na 19.00u is het Dommelhuis open tijdens repetities of activiteiten

Tati’s Dance Agency

Tati’s Dance Agency

Tati’s Dance Agency is dé dansschool in de regio voor jong en oud. Tati’s Dance Agency is gevestigd in Son en Breugel, Lieshout en Aarle-Rixtel.

Bij Tati’s Dance Agency tref je een breed aanbod van lessen aan voor kinderen en volwassenen op elk niveau. Daarnaast helpt Tati’s Dance Agency leden om vanuit hun eigen dansniveau zich te ontwikkelen. De docenten geven les met grote passie en delen deze gedrevenheid graag met de groepsleden.

Of je nu één uur in de week of de hele week wilt dansen, elke danser is bij Tati’s Dance Agency welkom. Het belangrijkste is dat zij elke les tot een feestje maken; dus plezier gegarandeerd!

In het Dommelhuis worden de volgende lessen gegeven: Streetdance, Hiphop, Breakdance, Modern-Jazz, Jazz-Showdance en Zumba.

Het volgen van een proefles is gratis. Op deze manier kun je uitproberen wat jij het allerleukste vindt. Vind je het spannend om de eerste les alleen te doen? Meld je dan aan met een vriend of vriendin en kom gezellig samen naar de gratis proefles.

Voor meer informatie over de lessen en het aanmelden voor een gratis proefles, kun je terecht op www.tatisdance.nl. Hier tref je ook het complete lesaanbod aan.

Heb je vragen? Tati’s Dance Agency helpt je graag. Het team van Tati’s Dance Agency kijkt naar je uit en verwelkomt je graag op één van de (proef)lessen.

Informatie:

Voor meer informatie over de lessen en het aanmelden voor een gratis proefles, kun je terecht op www.tatisdance.nl.
Hier tref je ook het complete lesaanbod aan.

Het Dommelhuis dé ontmoetingsplek van
Son en Breugel voor jong en oud

 

Het Dommelhuis.

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel.

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt waar jong en oud van harte welkom zijn en waar welzijn én cultuur centraal staan.

Het Dommelhuis is een multifunctioneel centrum gelegen aan het Kerkplein 5 in het centrum van Son en Breugel. Het gebouw heeft in 2022 een renovatie ondergaan en beschikt over diverse zalen en ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.In het gebouw bevindt zich de theaterzaal genaamd het Vestzaktheater, welke plaats biedt aan ongeveer 210 personen. Deze zaal is voorzien van een vlakke vloer en een volledige audio-, PA- en lichtinstallatie en wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en andere evenementen, Daarnaast is er de Foyer, een multifunctionele ruimte met bar, kleine tribune en podium. In deze ruimte worden ook concerten gegeven. De Foyer biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het Dommelhuis beschikt ook over vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en cursussen. Deze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte.

Het CMD Son en Breugel, een centrum voor maatschappelijke dienstverlening, heeft een vestiging in het Dommelhuis en biedt onder andere ondersteuning op het gebied van werk, inkomen, welzijn en zorg. Het Dommelhuis is verder ook de thuisbasis van de bibliotheek in Son en Breugel. Hier kunnen bezoekers terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en andere materialen. Ook worden er regelmatig lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Kortom, het Dommelhuis is een centraal gelegen gebouw in Son en Breugel dat geschikt is voor diverse activiteiten en evenementen.

Je voelt je écht welkom in het Dommelhuis