VANDAAG GEOPEND
11:00 tot 19:00 uur

Het Dommelhuis is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Na 19.00u is het Dommelhuis open tijdens repetities of activiteiten

Key4music

Locatie: Muziekpand (Grote Zaal), dé Hotspot van Best!

Key4Music, Zandweg 9 in Best
Entree is gratis
www.key4music.com

Band - en solo optredens @Key4Music

Persoonlijke aandacht, liedjes spelen die jíj leuk vindt, dat is toch wat je wilt? Lekker muziek leren maken onder begeleiding van ervaren en inspirerende docenten.

Voor zowel de beginnende als voor de gevorderde muzikant biedt Key4Music muziek- en zanglessen in drie prachtige panden met de beste faciliteiten en de nieuwste instrumenten. Je vindt Key4Music in het Dommelhuis in Son en Breugel, maar ook in Best en Oirschot.

Alle leeftijden zijn welkom! Peuters, kleuters, kinderen, pubers en volwassenen; mogelijkheden genoeg voor iedereen. Het docententeam is met zorg samengesteld en bestaat uit professioneel afgestudeerde docenten. Persoonlijke aandacht, geduld én speelplezier staan voorop! We zien je graag en staan voor je klaar.

Nieuwsgierig geworden?  Wil je muzikale acties zien en horen? Ga dan naar onze website www.key4music.com of kijk op het Key4Music YouTube kanaal en krijg een indruk van een muziekles.

 

Agenda:

Het Dommelhuis dé ontmoetingsplek van
Son en Breugel voor jong en oud

 

Het Dommelhuis.

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel.

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt waar jong en oud van harte welkom zijn en waar welzijn én cultuur centraal staan.

Het Dommelhuis is een multifunctioneel centrum gelegen aan het Kerkplein 5 in het centrum van Son en Breugel. Het gebouw heeft in 2022 een renovatie ondergaan en beschikt over diverse zalen en ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.In het gebouw bevindt zich de theaterzaal genaamd het Vestzaktheater, welke plaats biedt aan ongeveer 210 personen. Deze zaal is voorzien van een vlakke vloer en een volledige audio-, PA- en lichtinstallatie en wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en andere evenementen, Daarnaast is er de Foyer, een multifunctionele ruimte met bar, kleine tribune en podium. In deze ruimte worden ook concerten gegeven. De Foyer biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het Dommelhuis beschikt ook over vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en cursussen. Deze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte.

Het CMD Son en Breugel, een centrum voor maatschappelijke dienstverlening, heeft een vestiging in het Dommelhuis en biedt onder andere ondersteuning op het gebied van werk, inkomen, welzijn en zorg. Het Dommelhuis is verder ook de thuisbasis van de bibliotheek in Son en Breugel. Hier kunnen bezoekers terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en andere materialen. Ook worden er regelmatig lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Kortom, het Dommelhuis is een centraal gelegen gebouw in Son en Breugel dat geschikt is voor diverse activiteiten en evenementen.

Je voelt je écht welkom in het Dommelhuis