VANDAAG GEOPEND
11:00 tot 19:00 uur

Het Dommelhuis is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Na 19.00u is het Dommelhuis open tijdens repetities of activiteiten

Radio Son en Breugel

Radio Son en Breugel vindt u via de stream op de website van Radio Son en Breugel
www.radiosenb.nl

Radio S&B

Radio Son en Breugel ofwel Radio S&B is het lokale radiostation van Son en Breugel.
24 uur per dag, 7 dagen in de week is Radio S&B te beluisteren. Radio S&B kent een breed scala aan programma’s.

Met meer dan 20 programmamakers, waarvan de meesten uit Son en Breugel komen, zorgt Radio S&B ervoor dat er de hele week een variatie aan muziek en informatie uit jouw radio komt. Programma’s met muziekthema’s als blues, golden oldies, techno en luistermuziek komen wekelijks voorbij, maar ook praatprogramma’s met bekende dorpsgenoten en actuele zaken die in Son en Breugel spelen, worden besproken.  
Radio S&B biedt aan iedereen een platform en iedereen mag daar gebruik van maken. Ook probeert Radio S&B lokaal talent een podium te geven; zeker in de nieuwe studio is hier rekening mee gehouden. Zo is er het Jongerenplein, waarin jongeren van 15 tot 21 jaar wekelijks met elkaar praten over wat hen bezighoudt. Kortom: programma’s die het beluisteren meer dan waard zijn.

Ook is Radio S&B bij speciale gelegenheden in Son en Breugel live aanwezig. Tussen de verslaglegging door wordt een unieke muziekstream met maar liefst 60 jaar muziekgeschiedenis afgespeeld. Muziek voor alle leeftijden, denk aan doo-wop, beat, rock & roll, soul, disco, rock, R&B en hits van nu. 

Dit alles is te beluisteren via de etherfrequentie 107.5FM, de kabel van ZIGGO en KPN, Tune-in, maar ook via internet, www.radiosenb.nl, kun je overal ter wereld de programma’s volgen. Iedereen is van harte welkom om langs te komen in de studio in het Dommelhuis. Bij Radio S&B is elk uur een feest van herkenning!

Agenda:

Het Dommelhuis dé ontmoetingsplek van
Son en Breugel voor jong en oud

 

Het Dommelhuis.

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel.

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt waar jong en oud van harte welkom zijn en waar welzijn én cultuur centraal staan.

Het Dommelhuis is een multifunctioneel centrum gelegen aan het Kerkplein 5 in het centrum van Son en Breugel. Het gebouw heeft in 2022 een renovatie ondergaan en beschikt over diverse zalen en ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.In het gebouw bevindt zich de theaterzaal genaamd het Vestzaktheater, welke plaats biedt aan ongeveer 210 personen. Deze zaal is voorzien van een vlakke vloer en een volledige audio-, PA- en lichtinstallatie en wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en andere evenementen, Daarnaast is er de Foyer, een multifunctionele ruimte met bar, kleine tribune en podium. In deze ruimte worden ook concerten gegeven. De Foyer biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het Dommelhuis beschikt ook over vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en cursussen. Deze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte.

Het CMD Son en Breugel, een centrum voor maatschappelijke dienstverlening, heeft een vestiging in het Dommelhuis en biedt onder andere ondersteuning op het gebied van werk, inkomen, welzijn en zorg. Het Dommelhuis is verder ook de thuisbasis van de bibliotheek in Son en Breugel. Hier kunnen bezoekers terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en andere materialen. Ook worden er regelmatig lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Kortom, het Dommelhuis is een centraal gelegen gebouw in Son en Breugel dat geschikt is voor diverse activiteiten en evenementen.

Je voelt je écht welkom in het Dommelhuis